Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان، از تهیه مستند مراسم استقبال گیلان از خانواده شهید مهدی سلطانی در منطقه چابکسر خبر داد و خاطرنشان کرد: این برنامه مردمی بوده و امیدواریم بتوانیم با کمک و همراهی مردم منطقه استقبال خوبی از خانواده شهید داشته باشیم.

سرهنگ حسین مصطفی پور در نشست هماهنگی بزرگداشت هفته بسیج و مراسم از خانواده شهید تازه شناسایی شده در شهرستان رودسر، با بیان اینکه طی روزهای آتی توفیق میزبانی از خانواده یک شهید را در منطقه چابکسر داریم، اظهار کرد: هویت شهید «مهدی سلطانی» که در سال ۹۲ به عنوان شهید گمنام در پارک شهید انصاری چابکسر به خاک سپرده شد، از طریق آزمایش ژنتیک و DNA شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شهید سلطانی را متولد سال ۱۳۳۸ در شهرضای اصفهان دانست و افزود: پیکر این شهید والامقام که در سال ۶۵ و در جریان عملیات کربلای۴ در منطقه ام الرصاص به شهادت رسید، به عنوان مفقودالاثر به وطن بازگشت.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان، با بیان اینکه مادر شهید سلطانی در قید حیات بوده و ۳۵ سال چشم انتظاری اش به پایان رسیده است، گفت: به زودی شهرستان رودسر و منطقه چابکسر میزبان خانواده این شهید بزرگوار خواهد بود.

مصطفی پور، از تهیه مستند مراسم استقبال گیلان از خانواده شهید مهدی سلطانی در منطقه چابکسر خبر داد و خاطرنشان کرد: این برنامه مردمی بوده و امیدواریم بتوانیم با کمک و همراهی مردم منطقه استقبال خوبی از خانواده شهید داشته باشیم.

وی با بیان اینکه مردم ولایتمدار و شهیدپرور گیلان میزبان خوبی برای میهمان شهید خود بودند، عنوان کرد: مردم گیلان همواره قدردان شهدا و خانواده های معظم آنان هستند.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان، با تاکید بر لزوم استقبال شایسته از خانواده شهید سلطانی، بیان کرد: با کمک بنیاد شهید و بسیج ناحیه و سپاه شهرستان، برنامه ریزی های لازم صورت بگیرد تا مانند همیشه سنگ تمام بگذاریم.

وی با اشاره به تعویض سنگ مزار شهید گمنام و مزین شدن آن به نام شهید «مهدی سلطانی»، خاطرنشان کرد: سطح شهر نیز برای میزبانی مناسب از خانواده ایشان مزین به تصاویر نورانی شهید شود.

مصطفی پور، از خانواده های شهدا به ویژه مادران و همسران خواست در مراسم استقبال حضور پیدا کنند و یادآور شد: برای تهیه این مستند یک فیلم نامه تهیه خواهد شد تا در اخبار سراسری پخش شود و نشان دهنده قدردانی گیلانی ها از شهدا و خانواده های آنان باشد.

محمدمهدی مظفری، فرماندار شهرستان رودسر نیز، بسیجی بودن را مایه افتخار دانست و اظهار کرد: همه مردم و مسئولان با تمام وجود برای اعتلای جایگاه بسیج تلاش می کنند.

وی رسالت بسیج را کمک رسانی در همه عرصه ها دانست و افزود: با تدبیر امام راحل پایه های ایجاد یک مکتب حزب الهی گذاشته شد و لذا شاهد نقش آفرینی بسیج در هشت سالدفاع مقدس بودیم.

فرماندار رودسر، با بیان اینکه به زودی عطر و بوی شهادت در کوچه ها و خیابان های شهر ما می پیچد، اضافه کرد: فرهنگ شهادت یکی از آثار ماندگار مکتب بسیج است.

مظفری، با اشاره ویژه برنامه های هفته بسیج، گفت: امیدواریم مردم شهرستان در استقبال از خانواده شهید «مهدی سلطانی» افتخارآفرینی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهيد خانواده شهید مراسم استقبال منطقه چابکسر مهدی سلطانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۳۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول

در آسمان اینجا و از اواسط ماه شوال، بوی محرم را زودتر از هر جای شهر می‌توان استشمام کرد، در شبستان جنوبی باب‌الهادی حرم‌ مطهر از حالا، سرهم کردن پارچه‌ها برای دوخت لباس‌های مراسم شیرخوارگان حسینی آغاز شده است. 


برکتی از پای چرخ خیاطی به داخل خانه
در حالی که بیش از ۲ ماه به اولین جمعه ماه محرم مانده است، کارگاه دوخت لباس‌ شیرخوارگان حسینی، با حضور مقامات آستان قدس رضوی، مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) و بانوان خادم در این حوزه افتتاح شد. حالا این بانوان داوطلب بیش از ۶۰ روز در چند شیفت کاری، پشت ۲۰ چرخ خیاطی شبستان می‌نشینند تا در اولین جمعه محرم، نوزادانی که راهی مراسم شیرخوارگان حسینی می‌شوند، لباس زیبای یکدست بپوشند.
برای نشستن پشت چرخ‌های خیاطی و کوک‌زدن تکه‌های پارچه به یکدیگر، بانوان شهرمان از یکدیگر پیشی می‌گیرند. به حدی استقبال برای این امر زیاد است که مسئولان کارگاه بانوان را شیفت‌بندی و هرچند روز یک بار پذیرش می‌کنند تا به همه داوطلبان فرصت خدمت برسد. بانوانی که دوست دارند در این کار معنوی سهیم شوند و برکت آن را به زندگی خود ببرند. برای انجام این مهم، روزانه بیش از ۵۰ بانو در شبستان حاضر خواهند شد تا از برش‌کاری تا خیاطی و بسته‌بندی لباس‌ها را انجام دهند.

دوخت و دوز سبز و سفید در ۷۲ نقطه جهان
کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر، یکی از ۷۲ کارگاهی است که قرار است، لباس این مراسم بزرگ معنوی را تهیه کند. سال قبل این کارگاه در مسجد صدیقی‌ها برپا شده بود که امسال به شبستان حرم منتقل شده است. مسئول امور استان‌های مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) در مراسم راه‌اندازی این کارگاه خبر از تهیه ۸۰ هزار دست لباس در این مکان می‌دهد و توضیح می‌دهد: امسال ۷۲ کارگاه در ایران و ۴۵ کشور جهان ایجاد شده است که در مجموع بیش از ۵۰۰ هزار دست لباس ویژه مراسم شیرخوارگان حسینی تهیه خواهند کرد.
نوید آقاسی‌زاده اضافه می‌کند: در مشهد دو کارگاه تهیه لباس محفل شیرخوارگان حسینی ایجاد شده است که علاوه بر شبستان باب‌الهادی حرم مطهر در بولوار پیروزی هم کارگاهی فعال شده است.


از حرم به آفریقای جنوبی
از تهیه پارچه گرفته تا برش و دوخت و بسته‌بندی همه اموراتی هستند که در مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) توسط مردم انجام می‌گیرد و از این جهت، این‌ مجمع کاملا مردمی اداره می‌شود. این‌ موضوعی است که آقاسی‌زاده در حاشیه راه‌اندازی کارگاه شبستان به آن اشاره می‌کند و می‌گوید: بیش از ۲۰ تن پارچه برای تهیه لباس شیرخوارگان حسینی در ۷۲ کارگاه مهیا شده است که در این بین بین ۴تا۵ تن پارچه به این مکان منتقل شده است و کار دوخت لباس‌ها تا روز اول ماه محرم ادامه خواهد داشت.
حرم مطهر همواره مرکز یکی از بزرگ‌ترین محفل‌های شیرخوارگان حسینی بوده است و تا پیش از شیوع کرونا، بزرگ‌ترین مراسم مادر و فرزندی به یاد طفل شش ماهه حضرت علی اصغر(ع) سطح کشور در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر برگزار شده بود. آقاسی‌زاده می‌گوید: بخشی از لباس‌های تولیدی در این شبستان، در مراسم حرم مطهر در اولین جمعه ماه محرم مورد استفاده قرار می‌گیرد و بقیه لباس‌ها به شهرهای محروم کشورمان و همچنین کشورهایی که کارگاه تولید لباس ندارند، منتقل می‌شود. این کشورها، عمدتا شامل کشورهای آفریقای جنوبی است.

فرزندم، نذر راه ظهور
در شروع کار تعدادی از بانوان مشغول برش زدن می‌شوند و گروهی دیگر هم مشغول دوخت و دوز. در روزهای بعد و با انتشار خبر آغاز به کار کارگاه، به مانند سال‌های قبل بر حضور بانوان خیاط در این مجموعه اضافه خواهد شد. بانوانی که از خیاط حرفه‌ای تا چرخ‌کار در میان آن‌ها دیده می‌شود و سعی می‌کنند تا در بساط محرم پیش از همه خدمت خود را آغاز کنند. بسته لباس تهیه شده برای نوزادان و کودکان حاضر در مراسم شیرخوارگان حسینی، شامل لباس، سربند، روسری، و کارت نذرنامه است. بسته‌ای که به شکلی زیبا بسته‌بندی می‌شود و در اولین جمعه محرم به دست مادران می‌رسد تا بر تن کودک خود کنند.
برگه‌ای به نام نذرنامه، ترجمه شده به ۱۲ زبان دنیا از جمله عربی، روسی، انگلیسی و...مکتوبی معنوی است که متنی زیبا در آن قید شده است:" یا صاحب‌الزمان(عج) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم، او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن."

زهرا زنگنه

دیگر خبرها

  • دستگیری ۲۲ سارق مغازه طی ۳ روز در گیلان
  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده
  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • تازه‌ترین حملات اسرائیل به رفح ۱۰ شهید برجای گذاشت
  • طبیعت چشم نواز ایلام در قاب مستند ایرانگرد
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • تجلیل از خانواده‌های شهدای ورزشکار در رشت
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول