Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزیده‌ای از پست‌های هنرمندان در فضای مجازی را مشاهده می‌کنید.

به گزارش شریان نیوز،رصد زندگی شخصی و فعالیت هنری هنرمندان و چهره‌های معروف هنری برای طرفداران و دنبال‌کنندگان این حوزه می‌تواند جذابیت‌های خاص خود را داشته باشد. با پیدایش شبکه‌های اجتماعی مختلف و دسترسی آسان به آن برای کاربران از طریق تلفن‌های همراه حالا این امکان فراهم شده است تا آن‌ها بتوانند از فعالیت‌های بازیگر محبوب خود مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روز‌ها چهره هنرمند عرصه موسیقی، سینما و تلویزیون و … یک یا چند صفحه شخصی و عمومی در شبکه‌های اجتماعی مختلف دارند و از این طریق شبانه‌روز با کاربران و هواداران خود ارتباط مستمر و دو طرفه‌ای برقرار می‌کنند.

داریوش فرضیایی مجری و برنامه‌ساز بخش کودک و نوجوان، تصویری از خود در کنار مجسمه گاندی منتشر کرده و نوشت:

"تا میتوانی به کسی آزار نرسان
بگذار آنان اذیتت کنن
زیرا درد روزی خوب میشود
اما پشیمانی یک عمر ماندگار است ..
« مهاتما گاندی »
پی نوشت : عکس قدیمی است"

مهدی سلطانی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون و کارگردان، با انتشار تصویرهایی از فیلم آقازاده، توضیحاتی تامل برانگیز درباره آخرین قسمت این سریال نوشت، که در ادامه مشاهده می‌کنید:

"آخرین قسمت آقازاده جمعه نوزدهم دی ماه قابل دسترسی است. خیلی‌ها این سریال را دیدند و یا خواهند دید. اصولا نشان دادن پشت پرده‌ها و آنچه که از دید پنهان مانده، به دلیل کنجکاوی‌ای که برمی‌انگیزد، در همه زمینه‌ها از جمله سیاست همیشه جذابیت‌های خودش را داشته است. اینکه سازندگان “آقازاده”چقدر توانسته اند مجوز نمایش پشت پرده‌ها را به دست آورند و به چه میزان حق مطلب ادا شده است، بحث دیگریست. اما به اعتقاد من “آقازاده”بیش از آنکه بخواهد خود را به عنوان یک درام سیاسی-جنایی معرفی کند، به نقد انسان و جایگاهش متمرکز است. تحلیل ماهیت این به اصطلاح اشرف مخلوقات و یا سنجش توان و تحمل این موجود دوپا در برابر باید‌ها و نباید‌ها. بسته به شرایط، آیا انسان‌ها همه خوبندکه گاهی بدی می‌کنند و یا همه بدند که گاهی خوبی می‌کنند؟ پیامد انتخاب‌ِ انسان در جامعه‌ای آفت زده چیست؟ دستاوردش در بدست آوردن است و یا بدست نیاوردنش دستاورد است؟
«دکتر امیر بحری» هدفش به‌دست آوردن است، به هر قیمتی؛ سابقه‌ی شرکت در جنگ دارد. مانند برخی از جنگ برگشته ها، ترجیح داده پا به قلمروی سیاست بگذارد و از این ابزار موثر، برای رسیدن به قدرت و ثروت استفاده کند. آدم فرصت طلبی است. تفکری ماکیاولیستی دارد که هدف، وسیله را توجیه می‌کند. مانند همفکرانش، برای رسیدن به هدف، مثل یک شطرنج باز عمل می‌کند، مهره‌اش را قربانی می‌کند تا بازی را به نفع خودش تمام کند. ابایی ندارد که آن مهره سرباز است و یا وزیر. معتقد است رفاقت در عالم سیاست بی‌معناست. عشق را تا آنجا می‌فهمد که مانعی نباشد. جای شگفتی نیست اگر بسیاری، بحری‌ها را دوست می‌دارند، چون واقعی‌ترند مثل گناهانمان. مواظب خودتون باشید.
پ‌ن: ممنون از الطاف بی پایانتان و نقد‌های بی غرض‌تان. امید که بتوانم با کاری بهتر در خدمتتان باشم. شما لایق بهترین‌ها هستید."

شاهرخ استخری بازیگر سینما و تلویزیون تصویری از خود در کنار خانواده‌اش به اشتراک گذاشت و درباره اهمیت حضور در کنار خانواده نوشت:

"همین الان که این پست رو دیدی پاشو برو کنار خانوادت و تا میتونی از حضورشون لذت ببر، اینجا توی اینستاگرام هیچ خبری نیست"

سروش جمشیدی بازیگر ایرانی ویدئویی دیدنی از پشت صحنه خنده‌دار برنامه بچه محل در صفحه اجتماعی‌اش بارگذاری کرد و نوشت:

"پشت صحنه بچه محل
همیشه پشت صحنه ها برای خود ما هم جذاب هستند
امیر سهیلی و امیر محمد متقیان عزیز و دوست داشتنی همیشه پای ثابت خنده های من در پشت صحنه ها بودن
ولی هیچوقت گردن نمیگرفتن"

 

مهدی کوشکی نمایشنامه‌نویس، کارگردان، بازیگر تئاتر و بازیگر سینما، با انتشار تصویری از خود نوشت:

"هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر
آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم
هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر
رنج در پی رنج آید زنجیر پی زنجیر"

امین زندگانی بازیگر سینما و تلویزیون، تصویری از عمویش در فضای مجازی منتشر کرده و ناراحتی خود را به دلیل فوت  او با طرفدارانش به تقسیم کرد:

"وقتی بزرگی در خانواده،به سفر بی بازگشت مقدر شده خود میرود،گویی هویت خاطراتمان را با خود میبرد.
داریوش زندگانی ،عموجان بزرگوارم،با رفتنت خاطرات سالهای دورمان بی هویت شد.
روحت شاد"

حمید لولایی بازیگر طنز مشهور تئاتر، سینما و تلویزیون، تصویری از گریم جدیدش در سریال  بوتیمار منتشر کرده و نوشت:

"وقتی گریم می شوم ، در آن نقش فرو می‌روم.
متشکرم ، آقای خلج و نعیم

سریال بوتیمار"

احسان علیخانی تهیه‌کننده، کارگردان و مجری تلویزیون، به مناسبت سالروز سانحه هواپیمای اوکراینی و درگذشت تعدادی از هموطنان در این حادثه، تصویری را در صفحه خود منتشر کرد.

 

منبع: شریان

کلیدواژه: سینما و تلویزیون پشت صحنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۶۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند

اعضای هیئت انتخاب نخستین رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی با حکم محمدحسین ایمانی خوشخو منصوب شدند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پوران درخشنده، مهدی سجاده‌چی، محمود اربابی، رضا حیدرنژاد، مهدی احمدی، هومان فاضل، علی مؤذنی، مصطفی رستگاری، محمدباقر قهرمانی و حجت‌الاسلام حسین رحیم‌زاده 10 نفر عضو هیئت انتخاب این رویداد استارت آپی‌اند که قرار است آثار منتخب آن را تعیین کنند.

در معرفی فعالیت‌های هنری این افراد چنین آمده است:

پوران درخشنده:

فیلمساز، نویسنده، تهیه ‌کننده و کارگردان ایرانی متولد کرمانشاه است که از سال 1365 فعالیت خود را آغاز نمود و در دانشگاه صداوسیما با گرایش کارگردانی تحصیل کرد. از نمونه آثار او می‌توان به پرنده کوچک خوشبختی، زیر سقف دودی، بچه‌‌های ابدی و شمعی در باد اشاره کرد.

مهدی سجاده‌چی:

فیلمنامه‌نویسِ سینما و تلویزیون، متولد تهران در سال 1340 است. وی کار فیلمنامه‌نویسی در سینما را از سال 1368 با «پاتال و آرزوهای کوچک» با همکاری «مسعود کرامتی» آغاز کرد و در ادامه فیلمنامه آثار دیگری همچون سوفی و دیوانه، روز سوم، قاعده بازی و هفت سنگ را نیز نوشت. سجاده‌چی در حال حاضر رئیس کانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران است.

مصوبات شورای هنر از زبان ایمانی‌خوشخو/سند سینما زودتر می‌رسد

محمود اربابی:

مدرس دانشگاه و نویسنده سینما و تلویزیون است. از مهم‌ترین آثار او فیلم زندگی با چشمان بسته و فیلم حکایت عاشقی است.

رضا حیدرنژاد:

متولد تبریز در سال 1333 است و فعالیت‌های سینمایی خود را از سال 1352 آغاز کرد. او فارغ‌التحصیل سینما از مجتمع دانشگاهی هنر و همچنین مدرس کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی است. نویسندگی فیلم سینمایی روی خط مرگ برعهده او بوده است.

مهدی احمدی:

متولد آذر 1345 در تهران، سینما و تلویزیون است. او فارغ‌التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه هنر است. نقاشی را از سال 1363 شروع کرد و تاکنون در بیشتر از سی نمایشگاه نقاشی شرکت داشته‌است.

هومان فاضل:

فارغ التحصیل رشته تئاتر و نویسنده و کارگردان مجموعه‌های رنگین کمان، حرف آخر، ماجراهای قلقلی، ذره بین، جنگ کتاب و نویسنده فیلمنامه مجموعه «نامه‌های بالدار» است. یکی از مهم‌ترین کارهای او فعالیت در سریال آسمان من به کارگردانی محمدرضا آهنج و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سودابه بیضایی، الهام چرخنده، ویدا جوان و حمیدرضا عطایی است.

علی موذنی:

وی متولد تهران سال 1337 است. لیسانس ادبیات نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دارد و از جمله نویسندگانی است که کار نوشتن را به شکل حرفه‌ای دنبال می‌کند. وی در عرصه داستان کوتاه، رمان، داستان بلند، نمایشنامه و فیلمنامه قلم می‌زند. در حوزه فیلم‌سازی نیز شش تله‌فیلم برای تلویزیون ساخته‌ است.

مصطفی رستگاری:

متولد 1357 تهران و دارای دکترای فلسفه هنر است. از جمله آثار او می‌توان به نویسندگی فیلم سینمایی "چهل سالگی"، "لطفاً بدون گناه"، "به یاد بیاور" و آثار ویدئویی"ما هنوز زنده‌ایم"، "بلند گریه کن"، "تنها خودت مانده‌ای"، "بالا بلند" و سریال "به دنیا بگویید بایستد" و "لیلی کجاست" اشاره کرد.

محمدباقر قهرمانی:

او متولد تهران و کارشناسی فیلمنامه نویسی رادیو تلویزیونی، کارشناسی ارشد رادیو و تلویزیون و دکترای تئاتر و فیلم است.

عضویت در گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، شورای سیاستگذاری مرکز تئاتر مولوی، کمیته بررسی رشته تئاتر کودک و نوجوان، معاون روابط بین الملل دانشگاه تهران و سرپرست دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی از جمله سوابق علمی و اجرایی او است.

حسین رحیم‌زاده:

تحصیل در حوزه علمیه قم، مدرس علوم قرآنی و نهج‌البلاغه، دارای سابقه مدیریت و مشاوره و کارشناسی گروه‌های برنامه ساز تلویزیونی و فیلم و سریال در صداوسیما و عضویت در شورای پروانه ساخت و نمایش سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله سوابق حجت‌الاسلام حسین رحیم‌زاده است.

گفتنی است رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی با هدف کمک به ارتقای کمی‌و کیفی فیلمنامه‌نویسی، شناسایی و معرفی ایده‌های خلاقانه در فیلمنامه‌نویسی، معرفی استعدادهای فیلمنامه نویسی در سطح کشور و زمینه سازی برای حضور و تبادل دانش و تجربه نیروهای خلاق و مستعد کشور خرداد ماه سال جاری در تهران و توسط پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم | ماجرای کم شدن لول های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!
  • حدیث میرامینی ، بازیگر : مردم می‌گویند با این تلویزیون دروغگو همکاری نکن!
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • ببینید | اعتراف خنده‌دار مهران غفوریان در برنامه تلویزیون؛ حرکت جالب همسر آقای بازیگر علیه او
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • عکس | واکنش بازیگر نقش روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • عکس| واکنش بازیگر روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • مجید و آقا معلم قصه‌های مجید پس از ۳۴ سال
  • ویدئوی آهنگ عاشقانه منوچهر هادی برای دخترش سوفیا
  • «غریبه» سریالی درباره نخبه داروسازی به زودی روی آنتن می‌رود