Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@16:05:46 GMT

چرا وزیر ورزش دغدغه فوتبال را دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۶۳۱۲۴

چرا وزیر ورزش دغدغه فوتبال را دارد؟

از زمانی که مسعود سلطانی‌فر به‌عنوان وزیر ورزش دولت روحانی مشغول به کار شده، همواره با طرفداران دو تیم پایتخت چالش داشته است؛ با استقلالی‌ها بیشتر و با سرخ‌های تهرانی کمتر. البته این چالش یک‌طرفه بوده و وزیر چندان نقشی در آن نداشته است؛ ماجرا از این قرار است که هواداران باشگاه استقلال وزیر ورزش را متهم به حمایت از باشگاه پرسپولیس می‌کنند و در این بین پای پسر او را هم به ماجرا باز می‌کنند تا به زعم خودشان با حرف و سند ثابت کنند وزیر پرسپولیسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این مورد باید اظهار‌نظر‌های متعدد عده‌ای از پیش‌کسوتان استقلال را هم اضافه کرد که خود‌به‌خود مزید بر علت شده است.

البته که در مقیاس کمتر همچنان عده‌ای از هواداران پرسپولیس هم وزیر ورزش را متهم به حمایت از استقلال می‌کنند و به عقیده آن‌ها مشکلات مالی باشگاه استقلال را یکی پس از دیگری رفع و رجوع می‌کند، در‌حالی‌که مشکلات مالی پرسپولیسی‌ها به قوت خود باقی است. البته که وزیر ورزش هر‌بار و از هر فرصتی استفاده کرده تا این مورد را گوشزد کند که نه طرفدار استقلال و نه طرفدار پرسپولیس است و هر دو را به یک چشم و در حکم فرزند وزارت ورزش می‌بیند. با وجود چنین توضیحاتی، اما همچنان هستند عده بی‌شماری از طرفداران دو تیم که صحبت‌های مسعود سلطانی‌فر را متقاعدکننده نمی‌دانند.
حالا بدون درنظرگرفتن این موضوع که برایش سند و مدرکی در دست نیست و بیشتر برگرفته از احساسات هواداران دو باشگاه است، به نظر می‌رسد مسعود سلطانی‌فر دغدغه زیادی برای فوتبال دارد؛ بحث هواداری به کنار، او نقش تأثیرگذاری در فدراسیون فوتبال ایران داشت و به نظر می‌رسد علاقه‌مند است این نقش را همچنان حفظ کند.

اگر قرار باشد به چندین مورد از نقش پررنگ او در ماجرا‌های فدراسیون فوتبال اشاره شود، ابتدا باید به بقای مهدی تاج روی صندلی ریاست فدراسیون فوتبال پرداخت؛ در شرایطی که قانونی پارلمانی مبنی بر عدم حضور بازنشسته‌ها در فدراسیون‌های ورزشی وضع شده بود، ولی مسعود سلطانی‌فر به همراه رضا صالحی‌امیری، رئیس کمیته ملی المپیک با کندوکاو زیاد در بند‌های قانونی راهی برای فرار مهدی تاج از این قانون پیدا کردند تا خطر اولیه که عنوان شده بود اگر به ترکیب ریاست فدراسیون فوتبال دست بخورد آن‌وقت باید منتظر تعلیقش ماند، برطرف شود.

تلاش‌های سلطانی‌فر در کنار صالحی‌امیری برای بقای مهدی تاج در فدراسیون فوتبال در عین آنکه عجیب به نظر می‌رسد، ولی تأثیرگذار بود و دست‌آخر مهدی تاج با استناد به بندی قانونی به کارش در فدراسیون ادامه داد تا اینکه ظاهرا به دلیل بیماری قلبی استعفایش را نوشت و رفت.

سلطانی‌فر هنوز بابت حمایت از مهدی تاج در آن برهه زیر تیغ انتقادات است، ولی عقیده دارد اگر مهدی تاج در آن برهه از کار برکنار می‌شد، آن‌وقت فوتبال ایران زیر تیغ تعلیق می‌رفت.

دومین موردی که پای سلطانی‌فر را دوباره به فوتبال ملی باز کرده، داستان استخدام مارک ویلموتس بلژیکی است؛ آن‌طور که ابتدا مهدی تاج عنوان کرد مارک ویلموتس با نامه‌ای که وزیر ورزش به فدراسیون فوتبال فرستاده، انتخاب شده است. البته در این مورد چندین ابهام وجود دارد؛ اول اینکه مشخص نشده این نامه دستوری است یا نه؛ مهدی تاج علاقه داشت این‌طور القا کند که به او دستور داده شده مارک ویلموتس را به کار بگمارد؛ از سوی دیگر وزارت ورزش با بیان اینکه در نامه مذکور فقط عنوان شده «جهت بررسی» توپ را به زمین فدراسیون فوتبال و شخص مهدی تاج انداخت و خبر داد که مسئولیت‌های این قرارداد همچنان پای خود فدراسیون فوتبال است.

وزیر ورزش البته در همین راستا کمک زیادی به فدراسیون کرده تا از تیغ تیز انتقادات نماینده‌های مجلس و نهاد‌های بازرسی در امان بمانند؛ سلطانی‌فر در جلساتی که نهاد‌های نظارتی و نمایندگان مجلس ترتیب داده بودند تا مسئولان فدراسیون فوتبال را مؤاخذه کنند، به حمایت از ترکیب مدیریتی فدراسیون پرداخته و عنوان کرده بود نباید دستاورد آن‌ها به‌ویژه در صعود‌های پی‌درپی به جام جهانی و پاداش‌هایی که برای فوتبال ایران به دست آمده نادیده گرفته شود. اگرچه هنوز سرنوشت مقصران پرونده ویلموتس نامشخص است، ولی وزیر ورزش مثل اهالی فدراسیون فوتبال اعتقاد دارد در این پرونده حق فوتبال ایران خورده شده و با دفاع مناسب در دادگاه حکمیت ورزش می‌توان رأی سنگین غرامت ۶.۲ میلیون‌یورویی را شکست.

به غیر از این موارد، مسعود سلطانی‌فر به تازگی دوباره پایش به پرونده‌ای عجیب در فدراسیون فوتبال باز شده و بار دیگر سعی کرده نقش یک ناجی را ایفا کند؛ همین چند روز پیش بود که خبر رسید «شستا» به‌واسطه طلبش از فدراسیون فوتبال در پی به‌مزایده‌گذاشتن ساختمان فدراسیون فوتبال است، ولی حالا خبر می‌رسد طبق رایزنی‌هایی که مسعود سلطانی‌فر با محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت داده، قرار شده است به فدراسیون فوتبال تا پایان سال برای پرداخت بدهی‌اش زمان داده شود.

اینکه قرار است وزارت ورزش در پرداخت بدهی فدراسیون به شستا کمکی کند یا نه هنوز مشخص نیست و همان‌قدر ابهام دارد که شایعه شده در تأمین بخشی از بدهی فدراسیون به شستا که پیش از این صورت گرفته، وزیر ورزش نقش داشته است.

این کمک‌ها به فدراسیون فوتبال در شرایطی صورت گرفته که رأی وزیر ورزش و مجموعه‌اش طبق اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال در انتخابات بی‌اثر شده و علنا دیگر نقش چندان زیادی در ماجرای انتخابات فدراسیون فوتبال نمی‌توانند ایفا کنند. نکته ظریف داستان همین‌جاست که چرا وزیر ورزش و مجموعه‌اش با وجود بی‌مهری‌های زیادی که در این مدت از فدراسیون فوتبال دیده‌اند، همچنان به نقش حمایتی‌شان ادامه می‌دهند؟ آیا آن‌ها نگران رخ‌دادن اتفاقات جدیدی هستند یا اینکه نگران هستند نکند با وضع مدیریتی موجود دوباره یک فاجعه جدید در فدراسیون فوتبال رخ دهد... هرچه باشد به نظر می‌رسد زمان پاسخش را خواهد داد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: وزیر ورزش پرسپولیس استقلال فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال مسعود سلطانی فر فوتبال ایران نظر می رسد وزیر ورزش مهدی تاج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۳۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک

نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی صبح روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با حضور محمود خسروی وفا رئیس و سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و مدعوین برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رئیس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سوابق مسئولان این حزب نسبت به ورزش و حضور مؤثر چهره‌هایی همچون بادامچیان، غفوری‌فرد، محمدرضا یزدانی‌خرم و محمد مهر‌آیین در این عرصه، از اعضای کارگروه ورزش این حزب به‌عنوان نیروهای متخصص و دلسوز یاد کرد که در راستای همان اهداف گام بر می‌دارند.

​وی همچنین ضمن بر شمردن پاره‌ای مشکلات ورزش، اقدامات مسئولان کمیته ملی المپیک در جهت افزایش حقوق دریافتی ورزشکاران اعزامی و مدال‌آوران، فعالیت‌های مستمر و مؤثر کمیسیون‌‌های مختلف و دیگر تحولات صورت گرفته در این مجموعه را چشمگیر و قابل توجه ارزیابی کرد.

در ادامه محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک درباره تبیین سیاست‌های کلی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت: از بدو قبول مسئولیت در کمیته ملی المپیک با چالش‌هایی مواجه بودیم، اما ​باید به این موضوع واقف بود که ​برای رفع مشکلات و کمبودهای موجود جدای از تأمین بودجه و سرمایه بیش از هر چیزی نیاز به همدلی و وحدت داریم و همه باید دوشادوش همدیگر و هماهنگ با سیاست‌های کلان ​ورزش کشور حرکت کرد. اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها در گذشته با سرپرست اداره می‌شد و یا برگزاری مجامع با تأخیر همراه بود این دیگر به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه ​داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

وی خاطر نشان کرد: در همین راستا در کمیته تلاش کردیم تا با کار کارشناسی، پرداختی بودجه فدراسیون را مشخص و در موعد مقرر آن را پرداخت کنیم تا در اجرای برنامه‌های خود با مشکل مواجه نشوند، چرا که کار آنها آماده‌سازی و اعزام به رقابت‌های قاره‌ای و جهانی برای کسب سهمیه و ​مدال ​است ​لذا باید مورد حمایت واقع شوند. این امر خود باعث افزایش همدلی و همگرایی مجموعه ورزش کشور ​خواهد شد و کمیته در همین زمینه تعامل خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌‌ها دارد تا بیش از پیش جهت داشتن ورزش قوی برای ایران قوی حرکت کنیم.

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: در کمیته هم باید جدا از تخصص‌گرایی با توجه به نوع خدمات ارائه شده ضمن افزایش توانمندی و امکانات، با ارائه خدمات لازم در کنار و حامی و فدراسیون‌ها باشیم.

خسروی وفا افزود: باید قبول کنیم ​در برهه‌ای از زمان ایراداتی در بخش فدراسیون‌ها داشته‌ایم به‌عنوان مثال بسیاری از فدراسیون‌ها با سرپرست اداره می‌شدند که همین موضوع کار را سخت می‌کرد هر چند در حال حاضر شرایط بهتر از گذشته شده در مورد بودجه فدراسیون‌ها به این موضوع اشاره کنم که پرداختی کمیته هدفمند شده است، پول را به موقع می‌پردازیم و بالطبع ​انتظار داریم فعالیت هدفمند داشته باشند. خوشبختانه امروزه، تنش در فدراسیون‌ها به حداقل رسیده است، اما برخی تنش‌ها به خاطر اطلاعات نادرستی است که از داخل به خارج ارسال می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ضمن تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم ​با کمیته بین‌المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم تعامل خوبی داشته و تاکنون هم برای المپیک پاریس سهمیه‌های خوبی کسب شده است، البته عده‌ای به تعداد اندک کاروان اعزامی پاریس اشاره می‌کنند حال آنکه اگر تیم‌های والیبال و بسکتبال را که در این دوره امکان کسب سهمیه را پیدا نکردند، کنار بگذاریم، کاروان ​اعزامی خوبی در اختیار داریم. کسب سهمیه وظیفه فدراسیون‌های ورزشی است و ما در این زمینه نقش حامی و پشتیبان آنها را ایفا می‌کنیم هر چند اعتقاد دارم توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: امیدوارم در آینده با برنامه‌ریزی بهتر و هدف‌گذاری دقیق شاهد نتایج بهتری باشیم و با همین تفکر یعنی داشتن کاروان کیفی  پیش‌بینی می‌کنم ​در بازی‌های آینده آسیایی (ناگویا - ژاپن) نتایج بهتری کسب و حتی ​شانس پنجم شدن هم داریم. البته اگر مثل امسال، یعنی در سال المپیک، نیمی از بودجه کمیته المپیک را کم نکنند به همین دلیل در حال رایزنی هستیم تا مشکل برطرف شود که امیدوارم به‌زودی این مسئله را حل کنیم.

 سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک پاریس اظهار داشت: مشکلی در پرداخت بودجه فدراسیون‌ها نداریم و حتی در سال گذشته بیشتر از مبلغ تعیین شده به بسیاری از فدراسیون‌ها پرداختی داشتیم و کمیته ملی المپیک به‌عنوان حامی تمام تلاشش را برای حمایت از فدراسیون‌ها انجام داد، ولی جدا از موارد فوق باید برای موفقیت از حواشی هم دوری کرد.

لازم به ذکر است در این نشست ​جمعی از اعضای کارگروه ورزش نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با روند تسریع فعالیت‌ها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت موفقیت در المپیک پاریس، برنامه‌ریزی برای ارتقای جایگاه ورزش در ​بازی‌های آسیایی آینده (ناگویا)، توجه بیش از پیش به مبانی فرهنگی، دیپلماسی ورزش، برون رفت از پاره‌ای چالش‌ها و موارد مختلف دیگر مطرح کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • داوران هفته بیست و پنجم | حساس ترین بازی ها به برادران حیدری رسید
  • اعلام اسامی داوران هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال
  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان در پی قهرمانی تیم ملی فوتبال دختران
  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • برگزاری همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی در دهه کرامت
  • تکذیب اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک توسط فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی